Cégismertető

Mi az Óvárosi–Ingatlan Kft-nél környezetbarát, tiszta korszerű biobrikett, és állatok almozásához használható rendkívül jó nedvszívó képességű, könnyen kezelhető faforgácsot gyártunk, forgalmazunk.

2004-es alapítása óta Kft-ként működik cégünk.2007-től a ma már nagy népszerűségre szert tett, megújuló energiaforrások közül, a fabrikett gyártása mellett tettük le a voksunkat, amelynek környezetbarát mivoltát sok tény támasztja alá. Ez az Európában már elfogadott fűtőanyag kedvező tulajdonságai miatt hazánkban is kezd elterjedni.

Célunk olyan környezetbarát termékek és megoldások nyújtása, ami a modern kor magas elvárásainak megfelel kényelemben, gazdaságosságban, műszaki mutatókban.

Cégünk a gyártás során a száraz alapanyagot tisztítja, rostálja, környezetbarát módon, adalékanyagok felhasználása nélkül brikettálja vagy készíti az almozásra alkalmas faforgácsot. Vevőink között azonos súllyal szerepelnek az intézményi, a céges megrendelők, a viszonteladók és a magánszemélyek is.

Az Óvárosi-Ingatlan Kft. a biobrikett gyártás mellet később bővítette tevékenységét az állati almozásra alkalmas forgács készítésével. Folyamatosan fejlesztette termelő eszközeit és alkalmazottainak számát pályázati forrásokat is felhasználva. Mára 7 fővel folyik a termelés, a folyamatosan bővülő, visszatérő vevőkör megelégedésére sikerült a termék kiváló minőségét állandósítani.

Az vállalkozásunk a Hajdú-Bihar megyei régióra támaszkodik és  kapcsolatokat ápol a határ másik oldalán lévő szervezetekkel.  A termelés Biharkeresztesen folyik ahonnan rendszeresen szállítunk Debrecenbe, Hajdú- Bihar Megye más településeire, megrendelés alapján pedig Magyarország és Európa más részeire is.

2019-ben Debrecenben, az Epreskert u. 1 szám alatt megnyitottuk
Brikettboltunkat. Itt megtalálható az általunk forgalmazott termékek
teljes portfóliója, ahol akár kis kiszerelésű vásárolásra is van
lehetősége annak, aki először csak ki szeretné próbálni az egyes
termékeket. A bolt nyitvatartása szezonális, általában az szeptember
közepétől, március közepéig tart nyitva.